Sekso Žaislai, Vibratoriai Moterims Klitoris Galingas Žaislai Suaugusiems Triušis Dildo Makšties Massager Prekes Suaugusiems Erotiniai Sex Parduotuvė

€31.05

-19%

€38.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mano sekso žaislai, sekso žaislas, silikono sekso lėlės kalba, vibrat, Lazdelė, sex stroker, erot žaislas, vyrų masturb, dildo realistas, hot sexy moteris nuotrauka.

Sekso Žaislai, Vibratoriai Moterims Klitoris Galingas Žaislai Suaugusiems Triušis Dildo Makšties Massager Prekes Suaugusiems Erotiniai Sex Parduotuvė

Ypatybė:

Jums nereikia turėti didelių, didelių gabaritų ritmais tiesiog išlipti.Tai OTOUCH MELOW yra sukurtos poveikio rėmo.Po stumdomas į velenas, kampinė galva bus tikslinė, masažas, G-Spot.Ausis suteiks malonumą vienu metu prie klitorio.

Du Atskiri Varikliai Dirba Kartu, Kad OTOUCH Rabbit Vibratorius nori suteikti savo klitorio dėmesį ji nusipelno, ir tuo pačiu metu padaryti savo G-spot holler su malonumas.Tiesiog paspauskite mygtuką gauna ko pradėti.

Ciklas per 7 skirtingi vibracijos režimai, paaštrėjimo, ir jų trukmę norite pradėti -- tada pakeisti jį dėl įvairių savo kūno trokšta.

Formos Įvesti Švelniai, Palieka Jums Silpna Kelio Suformuoti iš skanų sklandžiai ir jausmingą premium klasės silikono, jūsų Skystu Silikonu Klitorio Rabbit Vibratorius–Melow lankstų kūną įgauna savo mėgstamą vandens pagrindu tepalo ar gelio už nuostabų, slidžios jaustis.Silikonas greitai įšyla iki jūsų kūno temperatūros, leidžia jums atsipalaiduoti ir mėgautis važiavimo -- vieną orgazmą vienu metu!

OTOUCH® Pink Bunny Rabbit Vibratorius atsparus Vandeniui silikonas Klitorio Rabbit Vibratorius–Melow

Paprasta Naudoti, Lengva Priežiūra mygtukus negali būti, bet paprasčiau.Instant on/off mygtuką, kad šviečia, kad jums žinoti, kad jis veikia.Antrą mygtuką pasirinkti vibracijos ir greitis pasirinkimai.Įsitikinkite, kad užtikrinti baterijos dangtelio.Stora spustelėkite užtikrina geriausius rezultatus.

Skystu Silikonu Klitorio Rabbit Vibratorius–Melow ėmėsi, ką daugelis moterų mėgsta apie triušių ritmais ir padarė jį dar geriau priežiūra-nemokama orgazmą -- solo, ar su partneriu.

Maloniai Priminti: * Prašome atidžiai perskaityti šią naudojimo instrukciją ir nurodymai prieš pradedant naudoti * Švarus prieš naudoti, nuplaukite šiltu vandeniu arba švelniu plovikliu ir sausu rankšluosčiu * Laikykite sanitarijos punkte rekomenduojama saugiai mėgautis masažo patirtis * Prašome atsargiai, saugoti ir laikyti atokiau nuo vaikų, Pakavimo Detalę: 1 x stebuklinga lazdelė, 1 x USB Įkrovimo kabelis 1 x Instrukcija 1 x Dėklas

Funkcija 21 Sekso mašina
Funkcijos 2 G Spot Vibratorius
Funkcija 16 Nekilnojamojo Dildo
Elemento Tipas Vibratoriai
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas OTOUCH
Įjungtas Vibravimo Režimas 7 dažnis
Medžiaga ABS Plastiko
Funkcija 22 Sekso Parduotuvė
Funkciją 13 Rabbit vibratorius
Funkcija 1 masturbator moterims
Funkcija 18 Erotinių Produktų
Funkcija 11 klitorio vibratorius
funkcija 3 produktų suaugusiems
Funkcija 23 Vibratorius moteris
Funkcija 20 prekės suaugusiems
Kilmės KN(Kilmės)
funkcija 8 lytis priemonės moterims
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija 19 Žaislai suaugusiesiems
Funkcija 12 Klitorio Stimuliatorius
Funkcija 4 Dildos Moterims
Tipas triušis
Funkcija 14 seksualus vibratorius triušis parduotuvė
Baterijos talpa 1000mAh
Atsparumas vandeniui IPX6
funkcija 6 Suaugusiųjų Žaislai Moterims
funkcijos 7 sekso žaislai moterims
Dydis 198.01*39.13*70.95MM
Budėjimo Laikas >60mins
Funkcija 15 vibratorių sekso
funkcija 5 Vibratoriai moterims
Triukšmo <60dB
Funkcija 17 vibratorius dukart
Įkrovimo Laikas 90mins
Funkcija 10 galingas klitorio vibratorius
Kokybė Super Minkštas Maisto Klasės Skysto Silikono vibratorius
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Funkcija 9 vibratoriai moterims klitoris galingas
Modelio Numeris A0035-MELOW

Panašūs produktai