ROKO PI X B Modelis Win10 Intel Atom x5-Z8350 single board computer SBC

€61.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: m5stack, mados avalynė, punk rock, vyrai kompiuteris, bananų pi, argone aviečių pi 4 rinkinys, roseberry pi 3 atvejis, kištukas rca, "android" sbc, rs485, usb.

Bundle1: Rokas Pi X B Modelis 1GB+8GB emmsp

Bundle2: Rokas Pi X B Modelis 2GB+16GB emmsp

Bundle3: Rokas Pi X B Modelis 4GB+32GB emmsp

Bundle4: Rokas Pi X B Modelis 4GB+64GB emmsp

Bundle5: Rokas Pi X B Modelis 4GB+128GB emmsp

Atsisiųsti Įrankiai, Tvarkyklės ir Programinės aparatinės įrangos naudoti šią nuorodą:

Įžanga

Roko Pi X x86 bendrosios valdybos kompiuterio, kitaip tariant, ji gali paleisti tą pačią programinę įrangą kaip pagrindinį stalinis kompiuteris/nešiojamas."Windows" 10 ir įvairios Linux distribucijos, dirbs, ši diskusijų lenta.Intel Atom x5-z8350 su "Windows" 10 woud būti pakenčiamas paprastų projektų, tačiau nereikia tikėtis, kad tai paleisti Crysis, abi versijos!

Su emmsp "flash" saugojimo galimybes nuo 8 GB iki 128 GB mes turime tinkamą sandėliavimą, dauguma vartotojų, bet išmintingai, nes emmsp lituojamas į plokštę.Tolesnio plėtimo galimybių yra, jeigu per micro SD.Vieną USB 3.0 prievadą, taip pat gali būti naudojamas su išorės saugojimo.Likusios trys USB prievadai USB 2.0 , geriausia klaviatūrą ir pelę pareigas.USB C uostas suteikia energijos ir OTG support, kuris prideda galimybę greičiau USB C sandėliavimo.Vieną HDMI 1.4 uostas siūlo 4K 30 Hz dažniu, suteikia tik display output, išskyrus atvejus, kai vienas yra paslėptas USB C uosto.Skirtingai nuo Aviečių Pi Roko Pi X neturi CSI (Kamera) arba DSI (Ekranas) uostus, bet ji turi 40 pin GPIO, kuris tvirtino, kad yra suderinama su Aviečių Pi.

Galerija

Mokėjimo

1. Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2. Pardavėjas atsako už bet kokį draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir/arba dutycharged jų šalyje.

Pristatymas Pasirinkimas

Savipagalbos Vadovas Pristatymas

Vežimas

1. Visos prekės bus išsiunčiami per 48 valandas nuo gavimo išvalytas mokėjimą.(Anksčiau jūs mokėti, anksčiau mes ship užsakymą.)

2. Jei jums reikia greičiau siunta, prašome pasirinkti, DHL, ar AVS ar FedEx IP(Siuntimo kaina apmoka patys).Ar mes pristatysime per numatytasis metodas.

3. Įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra 100% teisingas

4. Mes laivas daiktų pasaulyje, pristatymo laikas, garantijų

Susisiekite su mumis

1.Jeigu turite kokių nors užklausą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes padėsime jums ir išspręsti jūsų problemą per 24 valandas.

2. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo soonas įmanoma.

3. Garantija paslaugas yra pakaitalai tik, kokių nors problemų, prašome elektroniniu paštu mums frist, mes priims jūsų patarti & prašymą.

Grįžti&Grąžinti

1.Grąžinti ar išsiųsti naują už bet kokius užsakymus dėl produkto kokybės problema.

2.Mes priimame bet nepanaudotos prekę jos originalioje pakuotėje, kaip grąžinti per 7 dienas nuo prekių pristatymo.Pirkėjai turi pateikti sekimo numerį, konkrečios priežasties forthe grįžti.

3. jei tai pirkėjo' s priežastis būti grąžinamos pakuotės, pirkėjai turi mokėti už turas laivybos kaina.

4. Mes grąžinsime pirkėjui po to, kai mes gauti grįžta į savo pradinę būklę paketą.Ar pirkėjai gali pasirinkti, kad pakeisti.

Atsiliepimai

1.Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums , prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas .Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū!

2. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralfeedback.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Techninė Parama

Ekspertų Parama: [email protected] Skype: smartfire_cn

Produkto Pritaikymas: [email protected]

Procesorius Prekės "INTEL"
Modelio Numeris roko pi x
Sąsaja USB OTG
Sertifikavimo NĖRA
Demo Valdybos Tipas "Intel X86
Prekės Pavadinimas youyeetoo
Kilmės KN(Kilmės)
Integruotas Funkcija "Bluetooth"
Atminties Talpa 4GB

Panašūs produktai