Transporto Priemonės Svorio Mobilųjį Telefoną Universalus Automobilinis Laikiklis Belaidis Kroviklis Automatinis Tvirtinimo Greitas Automobilių Įkrovimo Telefono Turėtojas

€5.88

-9%

€6.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mobilusis telefonas motociklas, savininkas telefono, mobiliojo telefono įkroviklis, laikiklis, baterija huawei y9, kroviklis parama, flex "huawei" mate 10 lite, korinio ryšio palaikymo, "huawei" p9 touch, flex mate 10 lite, ekranas huawei y7 2018.

Patarimai:

Prašome patvirtinkite, kad jūsų telefonas palaiko belaidžio įkrovimo prieš pateikiant užsakymą.Jei jums nereikia paramos, tai galite įsigyti mūsų belaidžio įkrovimo adapteris imtuvas.

Mes rekomenduojame jums naudoti QC 2.0/3.0 adapteris(5V 2A/9V 1.67 A) ir įtraukti kabelis greito įkrovimo, kitaip jis gali sukelti diskretinio apmokestinimo.(spustelėkite čia norėdami pereiti)

Produkto parametrai:

- Bevielio ryšio standartas: "QI" standartą

- Įkrovimo Nuotolis 8mm max

- Įėjimo įtampa ir srovė MAKS.: 12V/1.56 A, 9V/2.1, 5V2.1A

- Išėjimo įtampa ir srovė: 9V/1.67 A, 5 V/1.0 A

- ("Apple" mobiliojo telefono) įvesties įtampos ir srovė MAKS.: 12V / 1A, 5V1.55A

- ("Apple" mobiliojo telefono) išėjimo įtampa ir srovė: 9V/1.0 A, 5V/1A

- Gaminio spalva: Aukso

- Taikomas įranga: Visi parama " QI " belaidžio įkrovimo Moilbe telefono

(Adapteris nėra įtrauktas)

Funkcija aprašymas:

Viršįtampio apsauga 13.8 V apsauga nuo perkrovos 12V1.8A/5V2A, per temperatūra apsaugos 65 laipsnių Celsijaus, pakraunami (be apkrovos) FOD;

- "Apple" 8 nuo 0 iki 100% laiko: (25 laipsnių Celsijaus žemiau) 2 valandos 40 minučių;

- "Samsung" NoTe8 nuo 0 iki 100% laiko: (25 laipsnių Celsijaus ar mažiau), 3 valandas ir 30 minučių;

- Sparnai atvirus ir uždarus: 2S;

- Pauzės metu tarp atidarymo ir uždarymo sparnų yra: 1.2 S;

- Jutiklinis jungiklis turi būti kontakto su jungikliu 0.5 S, norėdami pradėti;

- Infraraudonųjų spindulių aptikimo atstumas: (šviesos sugerties juoda) apie 21mm, (atspindintis baltas) apie 150mm;

Pakavimo sąrašas:

1x Belaidis kroviklis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei jums nėra gavę siuntą, per 30-60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

>>> Grįžti ir Grąžinti

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. * Jeigu ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA! * Prašome suprasti, mes ne grąžinamųjų išmokų grąžinimo pašto išlaidas. 2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, ir konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime JŪSŲ VISĄ SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visos dalys ir priedai, kurie yra įtraukti AR, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.restapa.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo,Jei nesate patenkintas, prašome susisiekti su mumis metu,Mes stengiamės, kad esate patenkintas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Labai ačiū !

Medžiagos Tipas PC
Pastatytas Aušinimo Ventiliatorius
Galia 10W
Modelio Pavadinimas R1
Jungties tipas
Multi-funkcija integruotas
Kokybės Sertifikavimo
Prekės Svoris 0.1kg
2 funkcija
Elemento Dydis 10*15*10 MM
Įtampa 12V
Specialios Funkcijos belaidžio kroviklio
Prekės Pavadinimas DEAOKE
Sąsaja USB2.0
Funkcija 1 smart infraraudonųjų spindulių jutiklį, automobilinis telefono laikiklis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai