Lieti Neteisingų Nagų Patarimas PASIDARYK pats Parodydamas, Lentynos, Įrankiai, Magnetinis Stovas Akrilo Kristalų Turėtojai Grožio Nagų Dailės Praktika Mokymo Ekranas

€2.80

-28%

€3.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akrilo ekranas kaklo, akrilo ekranas lūpų dažai, akrilo lentynėlės ekranas, akrilo ekranas mygtukai, akrilo ekranas vape, makiažas ekranas lentynos, akrilo ekranas lentynos vonios kambarys, akrilo ekranas pakaba, akrilo kosmetikos lentynos ekranas, lako ekranas lentynos.

Q&A:

(1)Klausimas: Kaip nagų patarimas pridėti prie parengti.

Atsakymas: Sveiki, nagų galėtų būti nustatomas magnetinis nagų patarimas praktikos stovėti bazės savininkas su specialiu pagalbininkas , pavyzdžiui, daugkartinio naudojimo klijų glaistas, dvipuse juosta.jūs taip pat galėtų naudoti klijų kažką daugiau nuolatinis.Tikiuosi, kad tai gali padėti jums!

(2)Klausimas: Kas produktas, pagamintas,ir yra geros kokybės?

Atsakymas: nagų turėtojas yra Pagamintas iš akrilo ir jų lydinių, geros kokybės ir patvarus ilgą laiką naudoti.

(3)Klausimas: ar galiu nuplaukite jį po naudojimo?Tai bus bałagan?

Atsakymas: Jeigu jūs įtraukėte nagų lakas ant jūsų nagų turėtojas po dažymo nagų, galite naudoti savo akrilo valikliu nuvalykite ir pakartotinai jį.

Pardavimo Punktuose:

1.PUIKUS RINKINYS - Vienas rinkinys (1 bazė + 5 nagų patarimas stovėti laikikliai).Aukštos skaidri bazė yra tarsi krištolas, suteikti asmeniui jausmas, švarus ir anacreontic.Leidžia jūsų nagai atrodo daugiau mados ir pritraukti dėmesį forma aplink.

2.FUNKCIJA DIZAINAS - gali būti naudojami ne tik kaip praktika stendas, taip pat gali būti naudojami siekiant pateikti nagų dailės.Kiekvienas patarimas stendas yra magnetinis dugnas, kuri leidžia jai likti pritvirtintas "vertikaliai", kad magnetinio krištolo ir deimantų.Magnetai yra labai lanksti, lengva įdiegti ir pašalinti.

3.AUKŠTOS KOKYBĖS 100% brand new ir aukštos kokybės.Nagų turėtojas yra pagamintas iš pasirinkto aukštos kokybės medžiagų.Magnetas apačioje yra stipri, ir ji gali lengvai įsisavinti geležies gabalas ant viršaus kristalas brangakmenio bazės, geros kokybės ir patvarus ilgą laiką naudoti.

4.TAIKYTI PROGA - Tinka nagų salonas, nagų dailės mokykla, nagų dailės menininkas, namų naudojimo ir pan.Tiek profesinės salonas, naudoti ir "PASIDARYK pats" namuose.

5.GERA DOVANA - Tai nagų patarimas stovėti rinkinys yra puiki dovana gimtadienio, Valentino Diena ir pan.Dovana jums geriausią draugą, draugę, šeimos.

Aprašymas Savybės:

Sukurti savo spalvų ekranas diagramos Lengva parodyti savo nagų lakas Tinka Nagų Dailės Salonas / Manikiūro / Pedikiūro, taip pat gali būti naudojamas praktikuojančių nagų dailė, tapyba.Ši nagų dailės spalvotas ekranas diagramos gali padėti jums sutvarkyti jūsų spalvinga nagų dailės lakas.Jūsų klientas gali būti visiškai patenkinti tuo, kad ši nagų dailės spalvotas ekranas diagramos.

Komplektą sudaro:

1*Magnetinis Stovas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Pastaba:

Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas BU-Bauty
spalva geltona, balta, žalia, mėlyna, rožinė, raudona, spalvinga žalia liepsna
Svoris 47g
Medžiaga Metalo Lydinys
Modelio Numeris M01737
Tipas Nagų stendas
Dydis Full size

Panašūs produktai