Pilkas Debesis Raindro Kūdikio Lovelę Bamperis Orui U-formos Nemokamai Padarinių vaikiška Lovelė Patalynės Komplektai su Zippar Užsakymą Paslauga

€12.22

-14%

€14.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: instagram spausdinimo paslaugos, lovelę bamperis pagalvėlės kvėpuojantis, tmnt kūdikio lovelę patalynė, didelis debesis forma, babi lova, saulė lovelę patalynės komplektas, balta vaikiška lovelė patalynė, akių kūdikio lovelę bamperis, patalynė, kūdikių dubuo.

modname=ckeditor modname=ckeditor

Medžiaga: 100% medvilnė

Dydis: 1pcs bamperis: 180cm

Antklodė padengti: 100 * 130cm

Sumontuoti lakštinio: 120 * 60*8cm

Kabo krepšys: 60 * 50cm

Įpakavimas: mes naudojame pusiau vakuuminio pakavimo, todėl prašome atidaryti paketą prieš jį gauti ir suteikti jai tam tikrą laiką, siekiant atkurti jos elastingumą.

Plovimas: rankų plovimo, skalbimo mašina, be jokių problemų.Vandens temperatūra neviršija 30 laipsnių.

Spalva skirtumas: nes kiekviena monitorius skirtingas, paketu gaunate gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas, bet tai yra normalu

Speciali pastaba:1-Kai jūs gaunate paketą, švarus sandariklis, kad ji laižytis. 2 - prašome įsitikinkite, kad priemonė savo lovelę dydį, prieš pateikdamas užsakymą!

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Teigiamas (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš palikti atsiliepimą.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neigiamas (1-3 žvaigždės) atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

1. Priimame AliPay Vakarų Sąjunga, Moneybooker ir TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Visi gamina turime sandėlyje.Jūs galite sumokėti tiesiai.Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, jei turite kokių nors problemų dėl apmokėjimo.

1. PARENGTI VEŽIMO LAIKAS:

Nes mes dirbame su daug užsakymų kiekvieną dieną, dažniausiai mes pasirūpinsime siunta per 1-2 dienas, prašome palaukti, kantriai ir atsiprašome už nepatogumus jums.

2. PRISTATYMAS REŽIMAS:

Rusija/JAV/Ukraina/ nemokamas pristatymas per e-paketinių 7-20 dienų,Karalystė/Australija/Vokietija/Kanada, Prancūzija,šių šalių

daugiau nei 25$, mes e-paketinio, jei jūs negalite pasiekti suma,

tada mes atsiųsime paketinių Kinijos pranešimą, ačiū už supratimą,kitų šalių užsakymus per CHINA POST ORO

PAŠTU, jei jums pasirinkti free shipping, bet gaila kad mes ne remti nemokamas pristatymas į kai kurias šalis, pavyzdžiui, Angola, Albanijos ir kitų šalių, kurios nepalaiko Kinija Paštu Oro Pašto paslaugos.

3. APIE MOKESČIŲ

Daugeliu atvejų, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų.Mes pripažins tai kaip dovana ir mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių.Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.

Mes nėra atsakingas už bet kokius muitų mokestis; prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje.Jei jūs turite mokėti

muitinės mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šalyje; pirkėjas turi suprasti šią situaciją.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus.

SKELBIMAS:

1. Jei pasirinksite express pristatymas, prašome mums pasiūlyti savo teisingą kontaktinis telefono numeris, kad nebūtų vietos pašto negaliu susisiekti su jumis pasiimti siuntinių, kai jis atvyko.

2. Gaila kad mes ne remti P. O. Dėžutės adresą, prašome palikti mums pranešimą už jūsų teisingą adresą, kai jūs pateikiate užsakymą.

modname=ckeditor modname=ckeditor

modname=ckeditor

Reitingas Kokybė
Prekės Pavadinimas LMMKARE
Dydis 180CM
Amžiaus Grupė Kūdikiams
Medžiaga 100% Medvilnės
Modelio Numeris Kūdikių beddint rinkiniai
Kategorijos kūdikių bamperis beddint rinkiniai lakštai užvalkalas
Įdaru Poliesteris
Amžius 2 metai Iki
Lytis Unisex
Kreiptis Unisex
Technics Reaktyvusis Spausdinti
Stilius Kita
Modelio Tipas Gyvūnų

Panašūs produktai