Rizikos Dviračių MTB Pedalas, Pailgėjo Veleno Pagrindinių Kelių Dviratį Užrakto greičio Pedalo Pratęsimo Suku Expander Dviračių Lydinio Pedalų Ašies Extender

€18.97

-34%

€29.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bosas, gitaros pedalas, mtb pedalai kalnų dviratis raudonos, crankset, pedalas, mtb pedalas, pedalas wellgo, ekranas meizu, liepsnos vinilo, dviratį užraktas, dviračio pedalas.

Produktų duomenys

Gamintojas : Rizikos Pavadinimas : Pedalo ašies extender Modelio Nr. : RT109 Medžiaga : GR5(TC4) Titano lydinio Specificaiton : 16 mm/20mm Spalva : Vaivorykštės / Aukso / Juoda Pakuotė : Geležies dėžutę Naudojimas : Road & MTB ir kt.Rekomenduojama sukimo momento vertė : 35-35N.M Svoris (su tarpinėmis) : 27.4 g(16mm)/31.6 g(20mm) Savybės : Lengvas, privalumas ,dviračių lengvai ; Profesinio testavimo priemonių užtikrinti aukštos kokybės, Paviršiaus apdorojimo PVD,gražių spalvų ir gerą stabilumą ir durabilty.

FUNKCIJA PRODUKTAS

Naujo Dizaino su padidinto Struktūras, Užtikrinti Saugumą.Ten turi būti didelė koncentracija peda ašių užtikrinti vairuotojai ║ saugumo.Nes jie turi svorį, kūno ir poveikį nuo žemės.RIZIKOS inžinierių naudoja NAUJOS KONSTRUKCIJOS "sustiprintos struktūros" pagrindinis plotas pedalo ašies plėstuvas, kuris gali suteikti didesnį stiprumą žirgais, siekiant užtikrinti saugumą.

Poveržlės Suteikti Visapusišką Apsaugą.

Pedalas poveržlės gali apsaugoti canks dažai už skauda, kai sugriežtinti.Ir jie gali išspręsti kai kurias problemas nenormalus noies nuo pedalų.Šių smulkių detalių atnešti geriau žirgais patirtis.RIZIKOS daugiau dėmesio skiria dviratininkų patirties, nei išlaidų.

Bump Montavimo Padėtis Padeda Installaion Lengvai.

Vietoj specialių plonas išnirimas, galite įrengti šių peda ilgintuvai su bendra reguliuojamas raktas arba 18# raktu, kuris yra lengviau gauti.Esmė, projekto tikslas-pagerinti informacijos pareikšti vartotojams patogiau!nuolat.

16 mm / 20 mm Ilgis Specifikacijos

Gauta daug atsiliepimų, kad 20mm Ilgis yra per ilgas,RIZIKOS vystosi du specifikacijas, 16mm ir 20mm.Už nedidelį diskomfortą lenkimo kelio , 16 mm extention yra pakankamai.

Įvairių jungimo schemos teikia įvairesnių programų! 16+16/16+20/20+20mm Pastaba: splicingi ilgis, vienoje pusėje turėtų neviršija 40mm.Pasiūlymas: Vairuotojai gali kreiptis į profesionalus dviračių parduotuvių padaryti Montavimo,andthen pasirinkti tinkamas ilgis

Griežtai Žaliavų Atrankos

Griežtų atrankos GR5(TC4) blizgančios, didelio stiprumo titano lydinių strypai.RIZIKA mano, Tik geros žaliavos gali gaminti gerus produktus.Importuotų perdirbimo mašinos užtikrina tikslumą varžtų sriegiai ir įdiegti sklandžiai.

Dėka didelio tikslumo apdorojimo įranga, vidaus ir išorės temas sklandžiai, šviesus ir lengva įdiegti

Paviršiaus Apdorojimas PVD

Lyginant su tradicine danga, PVD, kai gydymas duoda gražių spalvų ir gerą Stabilumą ir ilgaamžiškumą.Vaivorykštė: Slėpinį ir savitą; Auksas: Energinga ir atskirų; Black: santūri ir connotative.

Profesinio Testavimo Priemonių Užtikrinti Aukštą Kokybę,

RIZIKA mano, Kokybės gyvenimo produktai, ir pasirenka profesionalius įrankius, išbandyti produktai " parametrus, kad atitiktų reikalavimus.PAVOJŲ kelia KOKYBĖS prieš KIEKYBĘ.

0.001 mm aukšto tikslumo staliuko suportas, importuojamų iš Japonijos

Lengvas, Privalumas, Dviračių Lengvai,

Tankis titano atloy yra apie 4.51 g/cm", kuri yra tik 60% steeLThe ypatingą tvirtumą titano lydinio yra daug didesnis negu kitų metalinių konstrukcinių medžiagų, ir tai, kodėl (jis/re, dažnai naudojami orlaivių variklių dalys* tvirtinimo detalės ir važiuoklė.Svoris pedalo ašies ilgintuvai su tarpinėmis yra tik 27.4 g (16mm)/31-6g (20mm).

Panašūs produktai