Optolong O-III Siauro (12nm) Ūkas CCD Filtras - 2"

€146.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: polemaster android, ekstremalių optolong filtras, ūkas projektorius, filtras optolong, įrašą filtras, Optolong, monokuliariniai telescop, filtras oiii, "sony ccd, žiūronų monokuliariniai.

prekės informacija

Į Optolong O-III (Deguonies-III) siauro filtras yra skirtas pagerinti matomumą įvairiomis gilaus dangaus objektus.Jis tai daro: Pasirinktinai sumažinti perdavimo šviesos bangos ilgio teršalų, ypač tie, gaminamas dirbtinis apšvietimas (įskaitant gyvsidabrio garų lempos, abi aukštos ir žemo slėgio natrio garų šviesos, ir nepageidaujamos natūralios šviesos sukelia neutralus deguonies kiekio mūsų atmosferą i.e.skyglow)).

Leidžia 12nm pralaidumo šviesos centre ant bangos 500nm pro, kuri atitinka OIII emisijos linijas.

Tai yra mėlynos ir žalios spalvos filtras kaip OIII skleidžia 495.9 nm ir 500.7 nm.Daugelis vaizdų planetiškasis ūkas ir supernova liekanas priimami tik su H-alfa ir OIII filtrai.Jie rodo didelę struktūrinių informacijos, bet turi natūralių spalvų, ieškote panašaus RGB vaizdo.

B. Pagrindiniai Naudojimo ir Veiklos

Tinka vaizdo stebėjimo dauguma teršalų ūkas, planetiškasis ūkas ir supernova liekanas.

Tinka spalvų CCD kameros ir modifikuoti DSLRs už astrofotografia.

Hablo atrodo iš nuotraukų, gali būti pagamintas deriniu H-alpha, OIII-CCD, ir SII-CCD vaizdus, pavyzdžiui, garsioji "Ramsčių, Kūrimo" (M16 Erelio Ūko)

Prekės Pavadinimas Optolong
Gamybos vieta Kinija
Tipas Monokuliariniai
Modelio Numeris 2 " 12nm O - III

Panašūs produktai