Anglų Maža Dėžutė Modelis Mokymosi Žaislas Mobiliojo Telefono Animacinių Filmų Juostelės Muzikos, Šviesos, Mobiliojo Telefono Istorija Skaitymo Mašina

€9.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kailinių priedų striukės, tamsiai mėlyna suknelė, sijonas, elm327 obd2 protokolai, mang metalinis vamzdis turbo, obd2 elektra valdomi langai, nagų priauginimo dokumentus, phonr atveju "pasidaryk pats" custom, pavarų galia langą kia, kailiniai 2 gabalas sijonas rinkinys.

[Produkto pavadinimas] ss-ys2922a anglų lauke modeliavimas mokymosi žaislas mobilusis telefonas

"Gaminio medžiaga" ps "produkto pakuotės" flip spalvos dėžutė

[Produkto size] 12.5*5.8*0.8 [pakuotės dydis] 15.5*9*1.2

[Vieno produkto svoris] 87g

[Produkto Sertifikatą] en71, 62115, 7 psl, hr4040 astm, en60825

[Produkto Pastaba] mobilųjį telefoną, gali lydėti duomenų kabelį ir duomenų kabelių pridedamas, 1 juanis.Specialių konsultacijų, ačiū!

[Pirkėjo pranešimas]

Siekiant užtikrinti atsakomybę ir pareigas abiems šalims, parduotuvė turi specialiai suformuluotos taisyklės.Prašome perskaityti aiškiai, prieš pateikiant užsakymą!

[Apie kaina ]:

Produkto cituojant mūsų svetainės paprastai ex-factory kaina I .e.jokių sąskaitų, jokių įtraukties, ne sąnaudas), ir eksporto klientai gali prašyti, kad pardavėjas iš naujo tvirtinti kainų pagal savo poreikius!Kaina tinklapyje yra nuoroda, kreipkitės į mūsų pardavėjas už konkrečią kainą!

[Apie mokėjimą ]:

Paramos mokėjimo internetu (Ali fotografuotas arba tiesioginiu banko pavedimu, pinigų perlaidų sąskaitą, prašome) pristatymas.Jei tam reikia laiko, prašome sumokėti užstatą 30% pirmas, ir likutis bus mokama iki pristatymo.

[Apie pristatymą ]:

Mokėjimo iki 17: 00 tą pačią dieną, o pristatymas tą pačią dieną; mokėjimas po 17: 00 ir pristatymo, kitą darbo dieną.Jei prekės nebuvo pristatytos laiku dėl konkrečių priežasčių, mes apie tai informuoja pirkėją kuo greičiau.Prašome įtraukti daugiau, ačiū jums labai!

[Apie pristatymą ]:

Prekių pristatymo būdą gali būti suskirstyti/vežamos/ir kt.atsižvelgiant į kliento reikalavimus, mokėti ar mes padėti teikiant nuorodą.Transportas yra atlikta trečioji šalis ir yra už mūsų kontrolės.Transportavimo laikas turi įtakos daug veiksnių, tokių kaip oro sąlygos, transporto priemonę, eismo sąlygos ir kt.Mes ir jūsų apytikslis transportavimo metu yra nuoroda tik, ne taip, sutarties turinys, nei priežasties.

[Apie gavimo prekės ]:

1. Kai gaunate prekes, pirkėjas ir transporto darbuotojai, prašoma patikrinti prekes ir suskaičiuoti kiekį į veidą.Jei problemų yra rasti (išorinio langelį yra labai deformuoti, pažeisti, sandarinimo juosta neveikia ir sandarinimo juosta yra neišsami, yra akivaizdžių ženklų, išpakavimo ir atidarymo, trūksta ir pan.), prašome derėtis su transportavimo išspręsti kompensacijos.Jei negalite išspręsti tai, prašome susisiekti su mumis krovinių stotis, mes stengiamės padėti ją išspręsti.Jei problema nėra pranešama laiku, prekės bus priimamos be prieštaravimo.

2. Mūsų bendrovė bus naudojamas stiprus pakuotės, stora, krovimas ir kitus metodus, siekiant išvengti žalos.Jei žala padaryta transporto nėra padengia mūsų bendrovę.Bet mes stengiamės padėti mūsų klientams spręsti problemas.Rekomenduojama pirkti draudimo transportavimo metu.

【]:

1. Visos prekės yra griežtai išbandyti ir kokybė yra kvalifikuoti, prieš išvežant iš gamyklos.Jei tai yra problema, sukėlė po naudojimo, tai taikymo išimtis.Tačiau, mūsų bendrovė bus stengiamės padėti išspręsti šią problemą per jos galimybes.

2. Dėl specifika žaislai, jis negali būti lyginamas su buitinių prietaisų, tad mūsų produktai nėra įgyvendinti tris paketus.Specialūs produktai turi būti tvarkomi pagal atitinkamus susitarimus, pasiektas mūsų darbuotojai ir svečiai.

3. Jei reikmenys prekės nėra vienodi ir negerai prekės yra siunčiamos, prašome su jais elgtis taip greitai, kaip įmanoma, ir parduotuvės bus išsiimti nemokamai laiku.Jei yra rimtų kokybės problemas atskirų produktų, pateikite savo nuotraukas ir taip per 24 valandas po gavimo (daugiau nei neatsako), ir mūsų įmonė pasirūpins, kad išspręsti jas, atsižvelgiant į faktinę situaciją.Pavyzdžiui, jei priedai gali būti išspręsta, priedai bus išsiųstas kartu su užsakytos prekės, jei svečias perka prekes ir kitą kartą.Jei visas produktas turi būti siunčiami atgal išspręsti šią problemą, prašome, atsiųsti atgal visą produktų, tačiau grįžo transportavimo išlaidos yra dengiamos svečias, ir grąžintos prekės bus siunčiamas kartu su svečių kitą partiją užsakymus.

[Disclaimer ]:

1. Prekės vežamos pagal klientų užsakymus.Dauguma produktų medžiagų yra daugiausia plastiko, pakavimo medžiagos, popieriaus.Vežimo metu, tai yra įmanoma, kad atskirų produktų, kuriems taikomos transportavimo nuostoliai (pvz., atskirų susidūrimų su šiek tiek įbrėžimų, spalvos dėžutės su šiek tiek deformacijos ir pan.), bet nėra didelių transportavimo nuostolių, kaip buvo nustatyta iki šiol, tai pirkėjas apsvarstyti, aiškiai ir tada tvarka.

2. 90% mūsų produktai yra imtasi natūra, kurios tikrai atspindi esmę produktus.Jei yra šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas, dėl šviesos ar fotografijos lygį, tai yra normalu.Gavęs prekes pirkėjas manoma, kad kūrinys buvo šiek tiek šiurkštus, su defektais, ne geros medžiagos, ne tas pats, kaip vaizduotė ir pan.Jei jums nereikia galvoti, kad vaizdas yra aiškus, susisiekite su mumis, kai pirkimo.

3. Dėl rinkos pokyčių ir kitų veiksnių, spalva ir pakuotė metodus, produktų ir išorinės pakuotės gali būti pakoreguoti.Prašome kreiptis į tikrąją padėtį.

4, visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu, 1-2cm paklaida yra normalu.

5, visi produktai yra ne paslauga.

Pastaba: sezoninis animacija produktai neturi paramą rengiant šią nuostatą patikslinti atsakomybę ir pareigos, pasiūlos ir paklausos šalių ir standartizuoti verslo operacijas.Prašome atidžiai perskaityti, ši sutartis įsigalios nuo užsakymo.Jeigu turite kokių nors prieštaravimų, prašome patvirtinkite su mūsų darbuotojai prieš užsakant, ačiū!

Ss ys2922a
Prekės ženklas Kita

Panašūs produktai