Kūdikių Užimtas Jaučiausi Valdybos Žaislų, Kūdikio Žaislas Pagrindinių Įgūdžių, Veiklos, Valdyba, Mokymosi Žaislai, Išmokti Akimirksniu Zip Kaklaraištis Batų Raišteliai

€7.32

-20%

€9.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bizibord, naujagimio sleepwear, moterys verslo, jaučiau, rankdarbiams, didelis veiklos valdyba, stalo žaidimai įgūdžių, vizitinės kortelės custom, įgūdžių žaislas, tabard, kick futbolo.

Kulka Taškų:

1、Modernizuojama Mokymosi Valdyba: Mokymosi pagrindinius įgūdžius gyvenimo paprastas ir įdomus būdas skatins vaikų mokymosi gebėjimus ir interesus.

2、Mokymo Reikmenys: Mokyti vaikus, kaip naudotis mygtukai, marškinėliai, batų raišteliai ant batų, sagtys ant kelnių, jungikliai ant kuprinės, piniginės, sagtys, kabliukai ir kilpa ant aplankų, sagtys, dirželis kabliukais ir užtrauktuku kišenės raštinės reikmenys ar žaislai.

3、aukščiausios kokybės Medžiagos: Mokymosi Valdyba yra pagamintas iš aukštos kokybės minkštos gaminiai ir veltinys, atidžiai rankų, ir ji neturi jokių aštrių briaunų; sveria mažiau nei 200 gramų.Užtrauktukas kišenėje gali turėti smulkių daiktų.Vaikams galima pakabinti jį ant savo pečių, ar jų mokykla, maišeliai.

4、daug Funkcijų: be to, kad padėti vaikams įsisavinti esmines smulkiosios motorikos įgūdžius, valdyba taip pat suteikia jutiminį patyrimą, tinka visų vystymosi lygį.Jūsų vaikas bus labai malonu gauti šį paslaptingą dovaną.

5、skirtas Vaikams: veikla valdyboje yra 9 skirtingų sagtys, ryšius ir mygtukai, imituojantys problemas, realiame pasaulyje, todėl vaikai mokysis, praktinius įgūdžius žaisdami.

Specifikacija:

Medžiaga: veltinis

Gaminio dydis: apie 35.5/13.9*27/10.6 colių

Virvės dydis: apie 40cm/15.7 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Mokymosi Valdybos(skirtingos konstrukcijos funkcijas iš abiejų pusių)

Įspėjimas no
Temos Profesijos
Virvės dydis
Medžiaga
Modelio Numeris mokymosi valdyba
Amžius 5-7 Metų
Gaminio dydis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai