Automobilių Anti-Static Apyrankę Pašalinti Automatinio Pašalinimo Statinės Elektros ZD-02 Apyrankė Statinio Apyrankė

€6.01

-20%

€7.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bezel seiko, granatas, sidabro, silikoninės apyrankės medžiaga, antistatinė apyrankė darbo, apyrankė statinis, vokietijos sandėlio, esd dirželis, automobilių statinis, anti static raktas, kabelis elektros pullers.

【Produkto Principas】: Automatiškai pašalinti statinį elektros nuotoliniu būdu, nereikia būti arti, nuo 10 iki 50 cm bus automatiškai pašalinti, atstumas priklauso nuo atitinkamų statinio srovės stipris, žr. aprašymą detalės, tai yra ketvirtos kartos, per 5 metus, vienas-spustelėkite tikrinti, ar yra galia, statusas, pakeisti elektros energijos tiekimo patogiau.Dizainas yra taip pat daugiau kompaktiškas ir praktiškas! ! 【Funkcijų】: Per varginantis procesas, statinės elektros energiją žmogaus organizmas yra nuolat sukelta ir saugiai išleistas, ir statinės įtampos žmogaus organizme yra kontroliuojama per saugų intervalą, siekiant užkirsti kelią žmogaus kūną iš kuriančių statinis elektros šokas ir sub-sveikatos sukelia statinė elektros energijos į žmogaus kūną, ir sumažinti pavojus saugai, pvz., gaisrai, kurių priežastis-žmogaus kūno statinės elektros. 【Atsargumo priemonių】: 1. Statinio panaikinimo efektas bus paveikta aplinka, su prasta oro cirkuliacija, tokių kaip automobilio viduje.Rekomenduojama atidaryti duris ir per kelias sekundes prieš liesdami metalo dalis automobilio kėbulo. 2. Kai ryškumą lemputė lašai, pakeiskite bateriją laikas (baterijos modelis yra du G10 baterijos), taip, kad nebūtų daromas poveikis statinių pašalinimo.Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: be statinių apyrankę ZD-02 (pakeisti 2 G10 baterijų) Prekės modelis: ZD-02 Spalva: Juoda Dydis: ilgis ciklas yra apie 34cm Medžiaga: Apyrankė TPU Produkto naudojimas: bet kokį automobilį

[Atsargumo priemonės]:

1. Aplinkoje, kur oro apytaką automobilis nėra lygus, jis turės įtakos statinio panaikinimo poveikį.Rekomenduojama liesti metalines dalis automobilių kėbulo atidarius duris per kelias sekundes.

2. Kai ryškumą lemputė lašai, pakeiskite bateriją laikas (baterijos modelis yra pakeisti 2 vnt G10 baterijos), taip, kad nedarytų įtakos statinio panaikinimo poveikį.

Pakavimas :

1 x Statinio apyrankė

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Apyrankė TPU
Dydis the length of the loop is about 34cm
Prekės Pavadinimas GISAEV
spalva juoda

Panašūs produktai