C tipo Moterų Žaibo PD greitojo Įkrovimo Adapteris,18W Suderinamas su Originaliu Apple USB-C Kabelio iPhone 12 Pro Max, 11 Xs Xr

€3.75

-8%

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "ios" lightning-usb adapteriu, 4.4 mm iki 3, 5 mm adapteris, pd, pritaikyti, cabl iphon, iphon lizdas, fone žaibo adapteris, usb c iki li, microusb otg, hoco usb.

[Wide Suderinama]: Tai pirmasis adapteris, suderinamas su Tipas-C Tipo-C kabelio su/be eMarker IC.Įkrauti iki 18W .Visi kiti adapteriai yra nesuderinama su Tipas-C Tipo-C kabelis su eMarker IC.Visi kiti adapteriai suderinami tik su Tipas-C Tipo-C kabelio be eMarker IC. [PATVARUS ir PATOGIAI]: Minimalistinio žemo profilio išvaizdą su aliuminio paviršius užtikrina ilgaamžiškumą, šilumos išsklaidymo ir ilgą tarnavimo laiką.Nešiojamų anti-lost "keychain" sukurta, ji yra lengva ir patogu nešiotis, pridedant prie savo kabelio.Ji yra suderinama su USB-C PD greito įkrovimo greitis.Taip pat palaiko sinchronizavimą ir duomenų perdavimas. [USB-C Žaibo Adapteris]: idealus sprendimas imti ir sync " iOS " įrenginius, USB-C kabelio, taupymo problemų gabenti papildomų kabelių aplink.Tiesiogiai daro " iOS " įrenginiais suderinama su USB-C kabelio.Leidžia jūsų "iPhone" ir "iPad" mašina prijungti USB-C kabelio. [Plug ir play]: Minimalistinio Hot-Swap dizainas, jokių papildomų tvarkyklių ar įrenginio reikia.Kvailas įrodymo ir grįžtamasis Žaibo uostas suteikia patogumai būti prijungtas į bet kurią pusę [Suderinamumo iOS]: Gali PD greitai imti su iPhone 12, 11/11 Pro/11 Pro Max, Xs/Xs Max/Xr-X/ 8/8 Plius", "iPad" Pro 10.5', "iPad" Pro 12.9'.Standartinis Mokestis už iPhone, 7/7 Plius/ 6/ 6s/ 6 6s Plius/5/5c/5s, iPod Nano 7, "iPod Touch "5", "iPad 5", "iPad 4, iPad Air 2, iPad Air, iPad 3, iPad 2, iPad Mini "Retina". [Gerai suprojektuoti išvaizda]: Mažas ir kompaktiškas dizainas lengva laikyti ir nešti, ne tik atrodo saldus, bet taip pat praktiškas ir patvarus, tai būtų geriausias pasirinkimas jums. [Pakuotės Turinys]: USB-C Moterų Žaibo PD įkrovimo Adapteris, Silikono Atveju, Keychain.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris USB-C Moterų Žaibo PD Adapteris
Prekės Pavadinimas Meenova

Panašūs produktai