BOLLFO Motokroso Akiniai su Ašarų Plėvelės Karinius Akinius ATV Dulkėms Lenktynių Akiniai Vasaros Sporto Akiniai, skirti Motociklų MTB

€11.77

-59%

€29.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: poc tectal, culos 100 procentų, sakos, 100 ciklo akiniai, Akiniai, striukė batfox, le sport akiniai nuo saulės, v moto akiniai, sniego akiniai, enduro motokroso.

BOLLFO Vyrų Motociklo Šalmas, Akiniai Karinius Akinius OTV Off Road Dirt Bike Dulkėms Lenktynių Akiniai Vasaros Sporto Akiniai MX akiniai Motokroso Akiniais OTV Off Road Dirt Bike Dulkėms Lenktynių Akinius Vėjo Akiniai Šalmai, apsauginiai Akiniai, skirti Motociklų MTB

Savybės:

- Visiškai nauji ir aukštos kokybės. - Dydis: 220*950mm - Rėmas: 4 spalvos, kaip paveikslėlyje parodyta - Vieno objektyvo ,Trijų sluoksnių veido kempinė - Objektyvas: High-def vaizdo pločio linijos.100% UV apsauga. - Rėmas pagamintas su lanksčiais plastiko, sunku pažeisti. - Aukštos kokybės PC objektyvas medžiagos, anti-sunku trinčiai, įbrėžimams. - Universalus Motociklas dviračių Kaukė, apsauginiai Akiniai, Apsauginiai, Akiniai - TPU rėmo polikarbonatas objektyvo.Rėmas medžiaga šviesos ir kietumas gali nusimesti. - Platus neslidus elastinės juostos drąsus dizainas, siekiant užkirsti kelią akiniai nuo slydimo išjungti šalmas.

Pirkėjas rodyti

Savybės:

1、naudoti perdirbamas ašarų plėvelės prietaiso. 2、PC lęšiai,atsparus Įbrėžimams, didelio stiprumo 3、spalvų modelis danga rėmo.daugiau fashionble. 4、""BOLLFO"" pagamintas iš lašelinę guma.Daugiau upscale. 5、Nosies apsaugos įtaiso.Apsaugoti savo nosies.

Savybės:

6、dvikryptis exhoust sistema.patogiau. 7、reguliuojama sagtimi.patogiau. 8、Trijų sluoksnių kempinė.patogiau. 9、""BOLLFO"" pagamintas iš įspausti amatų.Daugiau upscale. 10、Delastic grupė pateikė terminio perdavimo spausdinimo amatų.

Savybės:

11、anti slip silikono lankelis yra naudojamos, siekiant pagerinti tinka ant šalmo ir veiksmingai užkirsti kelią paslysti. 11、reguliuojamas buuckle gali veiksmingai reguliuoti ilgį ekrano užsklandą į tinkamą poziciją.

Savybės:

12、threeplayer kempine.absorbuojamus pliušas.

UV tikras išbandymas: UV400

Į queshark objektyvas tec.100% UV apsauga.Galima sumažinti žalingą atsižvelgiant į jūsų akis.Gali sustabdyti visų bangų po 400.

Produkto Informacija:

1.REVO objektyvai 2.Greitai pašalinti lęšius. 3.Galite dėvėti su Moypia 4.Reguliuojamas Lankelis: 4cm pločio reguliuojamas elastiniu laido ilgis 21-49cm, tinka įvairių veido ir apsaugo nuo šalmo rudenį;ir kontakto dalys yra pagamintos iš akytojo medžiagų, komfortiškos ir saugios.

Apie BOLLFO Gamintojas:

BOLLFO prekės ženklas buvo įkurta 2018,įsikūręs Guangdžou.BOLLFO yra profesionalus Lauko Važiuoti ir Dviračiai Įranga ir Reikmenys.Mes turime nepriklausomą gamyklos su mokslinių tyrimų ir plėtros komanda.Yra daug produktų patentai.Turi CE ir kiti eksporto kvalifikaciją.Mūsų misija yra teikti klientams aukštos kokybės produktus,prieinamą kainą ir gerų sprendimų pasaulio vartotojams.Mes pasveikinti jus, iš viso pasaulio, susisiekite su mumis būsimus verslo bendradarbiavimą ir kurti abipusę naudą, kad labai sėkmingai!

Atsiliepimai:

1,Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.Jei jūsų pagirti ateina su nuotrauka kliento produktų ekranas, jūsų kitą, kad galės mėgautis papildomas nuolaidas. 2,Jei esate nepatenkinti su mūsų produktais ar paslaugomis, prašome ne tiesiogiai mums duoti blogų atsiliepimų (savo blogų atsiliepimų skauda mums labai), prašome elektroniniu paštu mums.Jūsų dėmesiui, mes tikrai suteiks jums priimtiną gydymo planą, kuris padės jums 100% patenkintas.

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per "susisiekti su dabar" ryšys, ir "pokalbiai " dabar" nuorodą.Mes atsakysime jums per vieną darbo dieną.

Rėmelio Spalva Multi
Lęšio Aukštis 100
Lęšio Plotis 200
Lęšių Optinės Požymis UV400
Prekės Pavadinimas BOLLFO
Kilmės KN(Kilmės)
Sportas Tipas Dviračių sportas
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Elemento Tipas Akiniai
Modelio Numeris Dviračių Akiniai BF632
Lytis Unisex
Rėmas Medžiaga TPU

Panašūs produktai