Triušiai Muzikos Žadintuvas Įkrovimo Led Naktiniai Žadintuvas Studentų Animacinių Filmų Žadintuvas Naujiena

€9.57

-27%

€13.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: raudonos aksomo pjūvis, priemonė medienos 90 laipsnių, kelionės kosmetikos dėžutę, phototrap žmonių įdomus, santa vaikas laikrodis, "nike" bombonešis drabužiai, varžtas kairėje sriegis m5, "motorola zoom "vikingas", "motorola zoom spigen.

46089 Naujas Pardavimo

Savybės:

Pažangios šviesos funkcija

Su sąlyga, pakankamai šviesos ir naktį, žadintuvas ir naktį šviesos funkcija gali būti įjungta jei garso virš 56 decibelų yra išmetami.Jis yra patogus mama keltis ir maitinti naktį.

Stiprus magnetinis adsorbcija, visur dedamas

Gali būti tiekiamos ne nuolatinis, specialūs magnetiniai dizaino, gali būti tiesiogiai adsorbuotos ant šaldytuvo ir geležies, taip pat galima klijuoti prie bet kokios sienos skardos, gali būti naudojamas adsorb žadintuvas laikrodis ant sienos ir lengvai pašalinti bet kuriuo metu.Ar miegamieji, veranda, tualetas gali būti įdiegta, kai nenaudojate, taip pat gali būti sienų papuošimai.

Naudoti 2000 Ma didelės talpos ličio baterija, super ilgas budėjimo laikas.USB sąsaja gali būti naudojama išorės DC5V maitinimas.

Specifiaction:

Produkto Pavadinimas: Triušio muzikos žadintuvas

Gaminio dydis: 12.6 D*5W*21.3 H cm

Neto svoris: 0.215 kg

Maitinimo šaltinis: ličio baterija 2000mAh

Gaminio medžiaga: ABS+PC

pakuotė:

Triušiai muzikos žadintuvas

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Funkcija Garso Kontrolė Jutikliai
Motivity Tipas Skaitmeninis
Tipas Žadintuvai
Forma Vieno Veido
Stilius Modernus
Ekrano Tipas led
Medžiaga ABS+PC
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai