Vaikai Dviratį Dviračiu Šalmą Ultralight NŠS+PC Padengti Orui MTB Kelių Dviratį Saugos Šalmo Dviračiu Šalmą Vientisai-suformuoti

€9.63

-27%

€13.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 2016 kask protone, cycl šalmas, diržai vaikams dviratį, bicycl šalmas, dviračių šalmas, kelių, vairą mtb šalmas, dviračių šalmas, kelių dviratį moteris, tembras mtb dviratis, las dviračių šalmai, šalmas, motorcycl.

Vaikai Dviratį Dviračiu Šalmą Ultralight NŠS+PC Padengti Orui MTB Kelių Dviratį Saugos Šalmo Dviračiu Šalmą Vientisai-suformuoti

Funkcijos: 1. Aukštos kokybės Medžiagos: jojimo šalmas yra pagamintas iš patvarios ir tvirtas PC korpuso, taip pat didelio tankio EPS putų, kurios gali absorbuoti vibracijos sukelia susidūrimo išvengti traukdami savo kaklo, ir apsaugoti savo galva, o žirgais.

2. Galvos Dydis: jojimo šalmas tinka vaikų galvos perimetras (50-54cm), matavimo galvą apskritimo viduryje kaktos, siekiant užtikrinti, kad jums pasirinkti tinkamą dydį.

3. Reguliuojamas Lankstumas: Tai vaikų šalmas turi reguliatorius, kurių gali koreguoti pečių diržo ir sagties pusėje, taip, kad ji gali būti pakoreguota, kad atitiktų jūsų galvos visiškai.

4. Gera Ventiliacija: Šis šalmas yra suprojektuoti su 22 ventiliacijos skyles, siekiant sumažinti pasipriešinimą.Tuo pačiu metu, perteklinės šilumos ir vandens garų, gali būti pašalintas, o žirgais, užtikrinti, kad galva yra orui ir patogūs.

5. Kietas Išvaizda: dviračių šalmas su kelių spalvų daugiau išskirtinį, spalvinga, ir aušintuvas, kaip ir mechaninė kariai.Taip pat galite mėgautis įdomus jojimo.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vaikų Jojimo Šalmas

Medžiaga: PC+NŠS

Procesas: vientisas

Galvos dydis: apie 50-54CM/19.69-21.26 į

Tinkamas amžius: 3-6 metai (žr. galvos apimtis)

Naudojimas: jodinėjimas, balansavimas automobilių, riedučiais, riedlente, riedučiais, plaukimas plaustais, alpinizmas, lauko žvalgymui ir kita veikla

Pakavimo Sąrašas:

1*Dviračio Šalmas

Sertifikavimo Kita
Modelio Numeris Vaikų Dviračio Šalmas
Tipas Ultralight Šalmas
Svoris (g) 400g
Amžiaus Grupė vaikai
Prekės Pavadinimas BIKEIN Pro
Medžiaga PE
Oro Ventiliacijos Angos < 8

Panašūs produktai