Mini lazer Raudona Lazerinė Rodyklė USB Įkrovimo 3 In 1 Rašiklį, Žibintuvėlį Įkrovimo UV Žibintuvėlis, Rašiklį, Žibintuvėlį Daugiafunkcį Lempos

€3.20

-44%

€5.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atsparus vandeniui zoomable, lazerio t009i, lazerinis žymeklis, lazerinė usb, metalinis žibintuvėlis, lazerio galia, lazerinis, lazerinis žymeklis usb, mimetica lazerinė rodyklė, eotech.

3 1. Dizainas-Trys šviesos režimai:Lazeris , Led mėnulio šviesos , Uv spindulių. 1. Super Ilgas Atstumas--raudonojo lazerio projektas gali daugiau nei 100 pėdų(vidaus).Šios katės lazerio šviesa,jūs galite tiesiog sėdėti ant sofos ir bendrauti su jūsų katė be veikia čia ir ten. 2. Įkraunama & Mokestis, Greitai ir Ilgai Paskutinį--USB įkrovimo ir jis gali būti visiškai įkrauta maždaug per 1,5 valandos.Tada jis gali trukti apie savaitę dantį katės.Galite susieti bet kokio įrenginio su USB krovimo. 3. Saugiai ir Aukštą Ryškumą --Led lempa su importuojamų dviguba led lemputės, daugiau ryškių ir saugiau nei įprastai kačių lazerio patarimų.Galite erzinti savo katę, bet kuriuo metu, nesvarbu, dieną ar naktį. 4. Taip pat gera dovana jūsų draugui.

Prekės Pavadinimas Kinsmirat
Tipas Lazerinis Taikiklis
Išėjimo Galia 1-5mW
Modelio Numeris FJ0597

Panašūs produktai