YongJun YJ Ašis Magic Cube Pakeisti Netaisyklingai Jinggang Greitis Kubas Su Matinio stiklo Lipdukas YJ 3x3x3 Karšto Pardavimo

€3.13

-14%

€3.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kubas nerijos, 8 ašies kubas, šachmatų kubas, 13x13, flamingo skulptūra, rubiko kubas, plytelių, vienodai pagunda, cubi rubikas, yongjun.

Kulka Taškų: 1、APLINKOS MEDŽIAGOS IR RYŠKIOS SPALVOS LIPDUKAS: Šio stiliaus greitis kubo pluoštas yra pagamintas iš netoksiškų ABS medžiagos ir ilgalaikį ne nyksta lipdukai, Ekologiškai švarus ir Idealiai tinka vaikams " anksti pažinimo plėtrą.

2、PUIKIĄ DOVANĄ : Šio greičio kubą 3x3, Megaminx Kubas, Daug stilių pradedantiesiems, tarpinių ir profesionaliems žaidėjams išspręsti etapais.Puiki Kalėdų/Gimtadienio/Vaikų Dienos Dovana, niekada išeiti iš mados.

3、PUIKIĄ DOVANĄ : Šio greičio kubą 3x3, Megaminx Kubas, Daug stilių pradedantiesiems, tarpinių ir profesionaliems žaidėjams išspręsti etapais.Puiki Kalėdų/Gimtadienio/Vaikų Dienos Dovana, niekada išeiti iš mados.

4、SMOOOTHLY ŽAISTI IR LENGVAS TEKINIMO: Tai greitis kubo paketas ateina iš anksto sutepti ir įtempti, Lengva Pasukti ir Paversti, Kampe Sklandžiai ir Greitai.Patvarus dizainas, anti-pop technologija suteikia jiems Tvirtą ir nėra lengva byrėti ar iššokti.

5、JOKIO VARGO PINIGŲ grąžinimo GARANTIJA - Jei kas nors negerai su jūsų greitis kubo, ar jūs nusprendėte tai tiesiog ne jums, Mes visada su jumis.Pridėti į krepšelį dabar ir duoti savo vaikams staigmena.

Specifikacijos: Spalva: juoda arba balta

Medžiaga: ABS

Lygis: 3x3x3

Kubo Dydis: 5.7*5.7*5.7 cm

svoris :100g/ 0.22 Ib

Pakuotės Turinys(langelį):

1x Kubas

Medžiaga Plastikiniai
Įspėjimas no
Savybės Mini
Prekės Pavadinimas MINOCOOL
Amžius > 3 metų
Tipas Kubo Galvosūkis
Modelio Numeris magic cube
Užsakymo Numeris 3x3x3

Panašūs produktai